|
- Civciv, piliç, kılavuz ve tüm yumurta yemlerine ait tüm rasyonların hepsinin birlikte multiblend ile birkaç saniyede çözümlenmesi,
- Alternatif hammadde kaynakları ile rasyon maliyetlerinin düşürülmesi,
- Satın alma için aylık hammadde bütçesinin oluşturulması,
- Ham madde girdi kalite kontrolünde kritik noktaların öğretilmesi,
- Yumurtada kabuk kalite problemlerinin azaltılması,
- Hastalıklara karşı doğal bağışıklık sisteminin desteklenmesi, patojen baskının azaltılması ve böylece hastalıkları daha az zararla geçirip iyileşmenin hızlandırılması,
- Sindirim sisteminde yemden yararlanmayı artırarak yem tüketiminin kontrol edilmesi, sürdürülebilir bir bağırsak sağlığı,
- Bağımsız ve bilimsel bir anlayışla; en uygun yem katkı (enzim, toksin bağlayıcı, ..) nın belirlenmesi.
|
|
|
|
|
|